Shady Pearls♥

För nån halvtimme sen så gick jag med i SP och fick ett varmt välkomnande. Jag trivs superbra, och detta verkar vara klubben för mig! Alla är superschyssta och snälla. Fick smeknamnet "Sten" och det är bra för alla behöver en sten! ;)
 
 
 
 

Åsikter & bilder från nya Moorland

Ursäkta lite inaktivitet i veckan men jag har varit upptagen irl, här får ni iaf ett inlägg om nya moorland. Jag tycker det var supercoolt och snyggt. Kul att det hände något där. Smedjan blev ju så sjukt mysig och fin, och mrs. Holdsworths hus, så fint. Stallet blev också häftigt. Så bra gjort! Bästa på länge. Superfint med fönstrena på kvällen/natten. Jag hade dock hoppats på att vi skulle få hjälpa till att bygga och renovera Moorland, som med bron till Skördebyggden. Men det blev bra ändå, jätteroliga uppdrag. Ja, bra gjort Star Stable Teamet. Undrar om dem kommer uppdatera all grafik? Tan, Loretta, Josh och Jenna blev också rätt bra. Loretta blev dock lite konstig. Tan blev iaf jättefin. Josh var helt ok. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, jag tycker det är superbra och fint gjort. Uppdragen var jättekul. Bra idée och spännade. Kul att det tog 2 dagar att göra uppdragen också.
 
9/10 från mig :)!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bus med Allison

Hittade lite bilder från när jag och Allison Snowsmith dansade på discot en kväll och sen drog vi ner till stranden och tog lite bilder som jag tänkte visa er :).
 
 
 
Och här från när vi fikade och tog lite fler fåniga bilder :).
 
 

lisamiststone.blogg.se

En blogg om mitt dagliga liv på online spelet star stable.

RSS 2.0