Jorvik Citys Galleria!

 Igår öppnade Jorvik Citys Galleria som var otroligt kul! Rulltrappor, ny utrustning, nya kläder och ett mysigt cafe visade sig innanför Gallerians dörrar. Mycket bra gjort tycker jag, lite små buggar här och där men det gör ju inget!
Den kända rapparen Raptor visar upp sig varannan timme också. Även om han bara sjöng "Hey Yo!" hela tiden så var det riktigt bra. Jag hade nog hoppats på lite fler butiker än 3 st men det var mycket kläder och utrustning som fanns till salu och man vet ju inte vad Teamet planerar till nästa vecka. Caféet var supermysigt och bra gjort. Rulltrapporna var en superkul ide tycker jag men det kunde ju gärna ha gått lite fortare som i verkligheten. 
I helhet är gallerian super bra och här kommer jag spendera mycket tid med mina vänner.
 
Vad tycker ni om gallerian?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stallhjälpen - Hur hade jorvik's hästägare klarat sig?

Väldigt många använder stallhjälp och det är en superbra funktion tycker jag. Tänk innan de fanns stallhjälp? Det kostar massor att köpa hö VARJE dag och så glömmer (iallafall jag) väldigt ofta. Irl så kostar det ju mkt att ta hand om en häst och det gör det i spelet också. Men som tur är så finns stallhjälpen för oss som känner för att spara på js. Det är kul att det kommer en stallflicka också som gör olika saker varje gång man kommer in i stallet. Superbra funktion StarStable! Bra jobbat!
 
 
 

Blondinen Lisa är tillbaka!

Jag trivs bättre i mitt blonda så jag bytte igen. Jag är inte mig själv i det svarta. Jag är blond och ska vara det! Eller.. Vad  tycker ni? Är jag en blondin eller är passar jag bättre i någon annan färg?
 
 

lisamiststone.blogg.se

En blogg om mitt dagliga liv på online spelet star stable.

RSS 2.0