Nu får SSO fixa buggarna!

Alltså, spelet får fler och fler buggar.
1. Idag när jag körde Firgroves championat så flög stockarna i luften brevid vägen vilket gör att det blir otroligt lätt att passera och komma i mål.
2. Landons tävling. Kaninerna flyger i luften och rör sig inte över huve' taget!
 
3. Courtney Silverhill har upptäckt en bugg som gör att hästen plötsligt blir MYCKET snabbare och man kan då lätt ta bästa resultat i alla tävlingar. Buggen kommer bara till en helt random och hon mailade support men har fortfarande kvar buggen vilket gör att hon inte kan levla utan att ta bästa tid på alla tävlingar så hon undviker levlingen och får då endast js från uppdrag.
4. Ridhusbuggen när man kör grupptävling på baronessans hoppbanor.
 
 
Alltså om SSO vill ha kvar sina spelare så måste ju dem hitta alla buggar och snabbt fixa dem. Anställ fler! Ta en onsdag till att fixa buggar istället för att lägga till nytt som fungerar halvbra. Visst, jag vet hur svårt det är att få allting rätt men om dem inte får spelet att fungera korrekt så får de ta ner spelet för det är ju inge kul att spela ett spel fullt av buggar. Det tror jag ingen tycker. Det är synd. Spelet som har fungerat så bra, varit så häftigt. Det är väll fortfarande kul men man tappar lusten och intresset när allt fler buggar upptäcks. Nu får de ta ner spelet och leta rätt på buggarna som finns, hitta en lösning och visa upp ett spel och fungerar fantastiskt.

lisamiststone.blogg.se

En blogg om mitt dagliga liv på online spelet star stable.

RSS 2.0